3R Adviseurs ervaren in Bedrijfsfinanciering BBMKB en Subsidies
     
 
<< terug

3R Adviseurs is een degelijke en loyale samenwerkingspartner. Wij hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Uiteindelijk moet het voor u geld opleveren.

3R Adviseurs richt zich "qua subsidie" alleen op bedrijven die zich identificeren met nieuwe technologie, product- en procesontwikkeling, energie & milieubesparing en bedrijven die nieuwe (buitenlandse) markten willen betreden en onderzoeken.

3R Adviseurs heeft jarenlange ervaring in het beoordelen en aanvragen van subsidie en bancaire financiering. Deze kennis en kunde is onder andere opgedaan bij de "subsidieverstrekkers" en in het bedrijfsleven. Na een grondige integrale analyse zetten wij een sterke business case neer.

3R Adviseurs heeft een uitstekend netwerk (o.a. oud collega's van AgentschapNL en de bekende banken) waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies en financiering.

3R Adviseurs onderscheidt zich door subsidies als een middel te zien. Zonder uw continuïteit en focus te verstoren - die staan centraal.

Sinds eind 2008 biedt 3R Adviseurs interim services aan. Hierbij kunt u denken programmamanagement. Als extra handen aan de kar of als projectleider die projectdoelstellingen realiseert. Daarnaast is 3R Adviseurs specialist in business analyse. Het beoordelen en beschrijven van projecten, aanvragen en organisaties behoort tot ons dagelijks werk.

3R Adviseurs is gestopt met het in behandeling nemen van nieuwe aanvragen voor subsidie en bedrijfsfinanciering.

 

overheidsmiddelen